Om oss

Vi har fått mange spørsmål rundt vårt nye blad SYKKEL og våre nettsider – hvem er vi og hvorfor et nytt sykkelblad i Norge.

Jeg tillater meg da å starte med begynnelsen.
Undertegnede og Morten Iversen startet opp med sykkelblad for 23 år tilbake. Den gang (kanskje til og med mange som husker det) var navnet “Det norske Offroad & Mountainbike Magasin». Siden endret vi navn til “Sykkelmagasinet Offroad“ og til slutt til «Sykkelmagasinet».

I august 2015 inngikk vi et samarbeid med et firma som ville kjøpe bladet, og videreføre dette. Nevnte firma slo seg selv konkurs, kjøpte opp sitt eget konkursbo, og herunder lå rettighetene til «Sykkelmagasinet». Firmaet endte opp med å få Sykkelmagasinet uten å betale en krone, og gjennom kyniske og spekulative metoder fikk de også medhold fra det norske rettsvesen. Vi velger å kalle det moderne tyveri.

Når det er sagt, så mente vi i den tidligere redaksjonen at vi enda har mye å tilføre det sykkelmiljøet i Norge, og startet likeså godt opp et nytt blad – «SYKKEL».
Til nå har det kommet tre utgaver av bladet, fra august til desember 2015. Vi har planlagt syv utgaver i 2016, første utgave i slutten av februar.

Det er ingen hemmelighet at vi gjennom 23 år har en betydelig kundebase, som vi håper vil se på det nye bladet som et friskt pust i sykkelmiljøet. Vi legger opp til et annerledes og et mer forbrukervennlig blad, som vi håper du kan hente mye inspirasjon og lærdom, og ikke minst, glede av.

Vi ønsker deg velkommen til Norges nyeste og mest spennende sykkelblad!
Følg oss gjerne også på Facebook, Twitter og Instagram.

God lesning!
Med vennlig hilsen
Fritjof Iversen

 

PS: Vi ønsker stadig å forbedre oss og det er viktig med dine tilbakemeldinger. Har du ris eller ros – ikke nøl med å ta kontakt med oss.