En oversikt over alle sykkelritt i Norge 2024

Vi kan her vise til en oppdatert terminliste for alle sykkelritt i Norge 2024. Gjør oppmerksom på at det kan komme endringer, av ulike årsaker.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-12.png

Foto: ASO Arctic Race/arkiv

Det arrangeres rundt 600 sykkelritt i året i vårt langstrakte land, fra klubbritt til internasjonale konkurranser. Selv om det ble avlyst mange arrangementer i 2022, er det imponerende at såpass mange klubber har klart å gjennomføre ritt i tråd med strenge restriksjoner om varthold, avstand og antall utøvere i 2023. All ære til arrangørene. Vi håper våre syklister får mulighet til å delta på mange sykkelritt i 2024. Husk at ved å løse lisens, er du også forsikret på trening. Vi ser frem en flott og aktiv sykkelsesong i 2024!

Foto: arkiv NCF

Terminliste – sykling.no

Kommentarer

kommentarer