Stephen Williams tar siste etappe og vinner Tour Down Under

Stephen Williams (Israel-Premier Tech) vant den siste etappen og sammenlagt i 2024 Tour Down Under i Mount Lofty. Briten sto i mot alle angrep på de siste kilometerne før han åpnet spurten med 250 meter igjen, for å ta sin første etappeseier denne uken og forsvare ledertrøya.

Vinner siste etappe og sammenlagt Stephen Williams (Israel-Premier Tech). Foto: Bilde kreditt: Getty Images

Jhonatan Narvaez (Ineos Grenadiers) endte på en tett andreplass, og Isaac del Toro (UAE Team Emirates) ble nummer tre på siste etappe og i den generelle klassifiseringen. For de to Norske utøverne fullførte de rittet litt lenger nede på resultatlistene.

Resultater og ritt info ser du her: Resultater | Santos Tour Down Under

Kommentarer

kommentarer