Anita ble Europamester i Omnium!

Anita Yvonne Stenberg ble Europamester i Omnium, i Apeldoorn Nederland fredag kveld, etter fantastiske ritt i alle øvelsene.

En utrolig flott start på sykkelåret 2024. Etter en litt skuffende 8. plass i Scratch på torsdag, reise hun kjerringa i dagens ritt, og vant sammenlagt etter de fire øvelsene som inngår i Omnium. Hun vant Scratch, fikk 2. plass i Tempo og tok 3. plassen i Eliminasjon. Poengritt var siste øvelse, og også der beviste hun at det er i verdenstoppen hun hører hjemme. Ref. NCF nettsider.

En meget glad vinner av Omnium. Foto UEC/NCF

Iver Johan Knotten gjorde også en meget god figur med en 8. plass i kvalifiseringen til 4000m individuell forfølgelse i dag, som EM-debutant. I morgen kjører han Omnium. Anita skal også i ilden i dag, i enkeltøvelsene Poengritt og Eliminasjon. 

Kommentarer

kommentarer