Tobias Foss overgang til nytt lag

Norges beste syklist med overgant til Ineos Grenadiers.

Hvorfor gjør Tobias Foss dette? går fra verdens beste profflag til et Engelsk topplag. Har dette med penger å gjøre? eller er det slik at han aldri fant sin plass i Jumbo-Visma. Ifølge Tobias selv har det alltid vært en drøm å komme til dette nye laget, som han også var inspirert av Edvald Boasson Hagen i sin tid som rytter i team Sky. Dette er et lag som jeg håper kan være med å utvikle meg videre som sykkelrytter, her jeg også håper på mer ansvar og satsning på meg som sykkelrytter.

Tobias Foss i sitt rette element. Her fra Tour-de-Romandie-2023. Foto: Arkiv

Vi har alle forundret oss over at Tobias Foss ikke var tatt ut til de store rittene i årets sesong, nå skal det riktignok nevnes at han de siste 1,2 årene har vært plaget med skader og div. sykdom, som helt klart har satt han noe tilbake. Dette er en sykkelrytter med utrolig kapasitet som vi virkelig håper vil lykkes hos Ineos Grenadiers. Ingen glemmer hans VM gull på tempo i Wollongong, her toppryttere som Stefan Kung og Remco Evenepoel kom inn til de øvrige medaljene.

For meg er det ikke pengene men drømmen om å komme til favorittlaget, som var avgjørende til signeringen for de neste 3 årene. Vi ønsker Tobias lykke til.

Kommentarer

kommentarer