Carl Fredrik Hagen med i storsatsning mellom Scott og Q36.5 Pro Cycling Team

SCOTT samarbeider med Q36.5 Pro Cycling Team

SCOTT kunngjør en flerårig sponsoravtale med Q36.5 Pro Cycling Team. Det ledende sykkelmerket vil utstyre teamet med premium, race-velprøvde landeveissykler, samt med hjelmer og briller med høy ytelse.

Scott’s nye Foil RC. Foto: Arkiv Scott

Q36.5 Pro Cycling Team er et lidenskapelig og drevet profesjonelt sykkellag basert i Nederland og racing med sveitsisk lisens. Administrert av Douglas Ryder, tidligere leder av Team Qhubeka, deler Q36.5 Pro Cycling Team SCOTTs verdier for innovasjon og ytelse. Med dette samarbeidet vil SCOTT støtte teamets visjon om å dele den positive effekten av sykler inn i fremtiden.

Mangeårig samarbeide mellom Sram og Scott bidrar til topp kvalitetsprodukter

«Det er et privilegium å støtte Q36.5 Pro Cycling Team, et ungt, spennende lag med en progressiv og moderne tilnærming til profesjonell sykling. Vi har mange felles verdier med teampartnerne og er alle forpliktet til den samme langsiktige visjonen og ambisjonen.

Pascal Ducrot
Visepresident
SCOTT Sports

 

 

 

 

 

 

 

«Vi er glade for å samarbeide med SCOTT som vår sykkel-, hjelm- og brillepartner inn i fremtiden. SCOTT er innovatører med en rik historie innen profesjonell sykling, og dette partnerskapet har hjulpet oss med å sikre rytterne vi har i dag.

Douglas Ryder
Daglig leder
Q36.5 Pro Sykling Team

 

 

 

 

 

 

Q36.5 Pro Cycling Team har 24 ryttere fra 13 nasjonaliteter, inkludert sveitsiske Filippo Colombo, Storbritannias Donovan, Italias Matteo Moschetti og norske Carl Fredrik Hagen, for å nevne noen. Laget vil starte sin konkurransesesong på Saudi Tour (30. januar) og Vuelta a la Comunitat Valenciana,  hvor ryttere vil gjøre sin rittdebut på SCOTT Foil RC, SCOTT Cadence og Centric hjelmer, SCOTT ytelse solbriller, og Syncros Tofino og Belcarra saler.

Av totalt 24 ryttere ser vi her tre av lagets unge rytter. Carl Fredrik Hagen til høyre.

Kommentarer

kommentarer