Sykkel VM Australia 2022 tempo U-23

Morgendagens ritt tempo U23 på TV2 fra kl. 0500 norsk tid

Neste ritt i årets VM er menn  U-23 år:

En spennende tempo, her det fra Norge stiller en rytter Søren Wærenskjold, Ringerike SK/Uno-X Pro Cycling Team, som har vist meget gode takter så langt i år, ble bla. nr. 2 på EM tempo tidligere i år.

Se kildebildet
Søren Wærenskjold. Foto: UnoX / WordUp Projects

Start Mandag      19 September
Tid:                      13:20 – 17:00 (kl. 05.00) norsk tid.
Runder                2                                                                                                                                                                                                                                                                                  Distanse              28.8km
Total høyde         264m

Kommentarer

kommentarer