Sesongavslutning på Mallorca 2022

Dette bør du ikke gå glipp av, 1 uke på Mallorca i oktober

Mil etter mil på flotte sykkelveier uten trafikk

Team Lexberg arrangerer sesongavslutning på Mallorca fra 15 til 22 oktober.

Dette er en uke som passer for alle som er glad i å sykle i sosiale rammer. Vi deler gruppene opp etter nivå, slik at alle uansett nivå, har mulighet for å være med. Hver gruppe har sin egen guide.

Benytt muligheten til og oppleve «sykkeløya» Mallorca, her våre dyktige guider tar deg med på fine småveier gjennom hyggelige landsbyer, hvor vi også stopper for en innlagt lunsj.

Da er en av gruppene på tur ut, denne dagen sykles det ca. 10 mil

De milde og behagelig temperaturene året rundt gjør Mallorca til en av Europas beste sykkeldestinasjoner. Landskapet er veldig variert og inkluderer både grønn og frodig natur, spennende fjellandskaper og en flott kystlinje. Med mer enn 500 kilometer godt oppmerkede sykkelveier, gjør Mallorca til en opplevelse for alle som er glad i å sykle, uansett nivå.

Lunsj på Petra etter ca. 5 mil på sykkelen.

Vi spiser frokost fra kl 08.00 og sykler ut ca. kl 10.00. Stopper ca halvveis og spiser en lunsj. Når vi kommer tilbake til hotellet, blir det litt sosialt på uteserveringen i front av hotellet. Felles middag kl 19.00, der vi også planlegger neste dags tur. Turene er ikke satt opp på forhånd da vi ser på vær, vind og ønsker.

Tirsdag kveld har vi en fellesmiddag på en restaurant i nærheten eller i Palma sentrum.

Vi anbefaler at du tar med hjelm, sykkelsko og klær. Ta gjerne med en vindjakke. Normalt er det mellom 20 og 25 grader i oktober.

Hvor: Hotel Y Apartamentos Palma Beach

Pris: 9.000,- pr. person i dobbeltrom

Tillegg for enkeltrom 3.500,-

Tillegg for Studio Sea 1.000,- pr pers

Prisen inkluderer:

  • Hotell

  • Frokost og middag

  • Sykkelleie

  • Guidede turer

  • 1 felles middag på restaurant

Ønsker alle nye og tidligere deltagere velkommen til en hyggelig uke på Mallorca. Detaljert og spennende program kommer når vi nærmer oss avreise.

Påmelding her:  EVENTS | Lexberg.no

Kommentarer

kommentarer