Nå er det tid for «Sykling på Mallorca»

Alle restriksjoner for inn og utreise er nå opphevd.

Her kan du sykle milevis på bilfrie veier

Europa ligger nå klar for invasjon av solhungrige nordmenn. Å starte sykkelsesongen på Mallorca er en drøm, en drøm vi unner alle og kunne oppleve, her kan du sykle milevis på nesten bilfrie veier, stoppe opp til en herlig lunch i en av de fantastiske småbyene rundt om på øya. Å de er det mange av.

Da er det tid for lunch på Petra

Tradisjon tro så er Lexberg.no klar for sin sesongoppkjøring fra 19 til 26 mars. De legger opp til kombinasjon av sykling og sosialt samvær. Et meget populært tiltak som vi har hatt glede av å være med på de siste 10 årene.

Flotte sykkelveier langs Middelhavet

Her er det bare å ta kontakt gjennom deres nettside. Eller du kan bestille en tur når det passer deg. Gjennom Lexberg.no kan du også leie en sykkel til en hyggelig pris. De har tilgjengelig hoteller helt i front av strandlinjen på Playa de Palma. Hva med å gå eller sykle, kun 10 km til Palma sentrum og katedralen, en fantastisk tur på flotte turveier langs Middelhavet.

Da har vi gått 10 km, og er kommet frem til Katedralen

Grunnet korona og restriksjoner har flere flyselskap ikke satt opp faste ruter før i slutten av mars, da kan du fly med både det nye selskapet flyr.no, Norwegian og SAS. Akkurat nå til meget hyggelige priser.

Flotte og fine muligheter for å kunne utforske øya til fots
Det er noen fantastiske solnedganger på Mallorca

Mallorca er ikke bare for syklister, det er også et fantastisk øy å utforske til fots, eller om du rett og slett bare vil slappe av, nyte solen og bade fra den 10 km lange strandpromenaden, som ligger 20 m fra hotellene. Eller du kan ta den lokale bussen inn til sentrum, tar ca. 15 minutter og koster kun 2 euro. Da kommer du inn til en moderne storby med alle fasiliteter, og et restaurantmiljø du skal lete lenge etter for å finne maken til. Bestill en tur allerede i dag på www.lexberg.no

Kommentarer

kommentarer