Årets Birkebeinerritt

Da er det gitt klarsignal for å arrangere Birkebeinerrittet, i et begrenset antall.

Bilde fra Birken 2017. Foto: Birken

Er du en av de som har ambisjoner om å sykle ca. 86 km på en sykkel, så er det enda en mulighet til å melde seg på årets Birkebeinerritt. Det er begrenset antall ledige plasser.

Birken har fått grønt lys fra lokal og nasjonal helsemyndighet til å gjennomføre med et begrenset antall deltakere. Dermed blir Birkebeinerrittet lørdag 28. august et av de første store arrangementene når samfunnet gjenåpnes til høsten.
Vi har savnet dere, og gleder oss VELDIG til å møtes igjen!

Foto Ivers

Prioriterer Birkebeinerrittet
Birkebeinerrittet arrangeres etter gjeldende smittevernregler, det vil si at vi har plass til en begrenset deltakermasse på inntil 5000 når vi er i gjenåpningsfase 4.

Vi velger derfor å prioritere vårt hovedarrangement, Birkebeinerrittet, og foreløpig pause påmeldingen til sidearrangementene våre frem til en ny vurdering i august.
De som allerede er påmeldt UltraBirken sykkel, HalvBirken sykkel og UngdomsBirken sykkel har fått informasjon om dette, og kan velge mellom å endre sin påmelding til årets Birkebeinerritt, flytte deltagelsen til 2022, motta refusjon, eller vente på endelig avgjørelse medio august.

Koronasertifikat
Alle deltakere i Birkebeinerrittet må fremvise koronasertifikat som viser om du er vaksinert, eller har en fersk negativ test, ved henting av startnummer. Dere vil da få et armbånd som viser at dere er friske, og får tilgang til startsonen.
Sjåfører, heiagjeng mm trenger ikke koronasertifikat, men får ikke komme inn i startsonen.
For Sport 1-messen på Lillehammer gjelder vanlige regler som i butikk. Messen vil ligge utenfor den sikre sonen i målområdet ved Håkons Hall.

Les mer om koronasertifikat på helsenorge.no

BarneBirken sykkel
BarneBirken sykkel
 arrangeres fredag 27. august, både på Rena og Lillehammer. Dette er lokale arrangement, og som foresatt trenger man ikke fremvise koronasertifikat. Barn er unntatt reglementet om koronasertifikat og test.

Påmelding
På grunn av restriksjonen på antall deltakere som ligger i de nasjonale føringene for store arrangement til høsten, er det ikke veldig mange plasser igjen.
Meld deg på sommerens treningsmål her

Kommentarer

kommentarer