NM FELLESSTART 2021

Gratulerer til Tobias Foss med NM gull fellesstart.

Vår absolutt beste syklist her til lands Tobias Foss gjorde det igjen. Ikke bare ble han tidenes beste Norske sammenlagtvinner i Giro d’Italia, han ble også NM mester på tempo og nå NM mester fellesstart i Kristiansand. Det ble en beinhard og våt fellesstart her det ble syklet aktivt fra start, på første runde måtte Alexander Kristoff i asfalten etter å ha fått en flaske i forhjulet. Han måtte da bryte rittet

Tobias Foss benyttet muligheten å stikke fra de 4 andre i front når det gjensto ca. 5 km. Han økte avstanden og var ikke truet på de siste km inn til mål og vant komfortabelt. Forferdelig trist at ikke denne fremadstormende syklisten kan være med i årets Tour de France, trro han kunne gjort en meget god figur her.

Vita Heine under VM fellesstart 2019. Foto FI

Vi gratulerer Tobias Foss og Vita Heine som NM vinnere 2021. 36 år gamle Vita Heine tok sitt fjerde NM gull fellesstart.

For mer info og resultater, gå inn på vedlagt link:

Resultater | Sykkel NM 2021

https://www.sykkelnm2021.no/

Kommentarer

kommentarer