Tobias Foss nr. 2 sammenlagt etter tre etapper

Det ble en spennende etappe på dagens Giro d’Italia.

Bilde viser dagens etappe mellom vinrankene på vei ut av Alba. Foto Fabio Ferrari/LaPresse

Flottere omgivelser å sykle i en under dagens tredje etappe skal man lete lenge etter. Det toppet seg med sykling gjennom den flotte Trøffel byen Alba. Som faktisk regnes for å være «hovedstaden» for trøffel i Italia, ja, faktisk en av de største i hele Europa.

Foto La Presse

Dagens overraskende vinner, Taco Van der Hoorn var en av to i front når det gjensto ca. 7 km, klinket til og fikk fort en luke på 20-30 sekunder som faktisk holdt helt inn til mål. I mål ble det kun 4 små sekunder foran bla. Peter Sagan på en tredje plass. For vår man Tobias Foss gikk det også i dag veldig bra, han kom inn som nr. 50 i første halv del av hovedfeltet, og avanserte til en andre plass sammenlagt, meget bra av Tobias Foss. Nr. 2 etter tre etapper, kun 16 sekunder etter lederen Filippo Ganna.

Morgendagens etappe blir enda litt tøffere en dagens:

STAGE RESULTS
1 – Taco van der Hoorn (Intermarché – Wanty – Gobert Matériaux) – 190km in 4h21’29», average speed 43.597 km/h
2 – Davide Cimolai (Israel Start-Up Nation) at 4”
3 – Peter Sagan (Bora – Hansgrohe) s.t.

GENERAL CLASSIFICATION
1 – Filippo Ganna (Ineos Grenadiers)
2 – Tobias Foss (Jumbo-Visma) at 16″
3 – Remco Evenepoel (Deceuninck – Quick-Step) at 20″

Flere resultater her: Official Results

Kommentarer

kommentarer