Shimano utvider sitt samarbeide med UCI

Shimano er glad for å kunngjøre fornyelsen og utvidelsen av partnerskapet de har hatt med Union Cycliste Internationale (UCI) siden 1999.

Her et bilde fra Yorkshire VM i England

I dag annonserer Shimano sin nye UCI World Cycling Partner-status. Det betyr at Shimano trapper opp sitt arbeid og avtale med UCI for å utvikle sykling i alle former, for å fremme mangfold blant folk som sykler; og for å fremme et sunt liv gjennom sykling. Du kan lese mer om disse initiativene via pressemeldingen her.

Shimano er verdensledende innen sykkelkomponenter og er nå UCI World Cycling Partner for perioden 2021-2024. Denne ny-funnet status representerer en sterk forpliktelse fra Shimano, som nå vil være involvert i de fleste av UCI VM arrangementer som (vei, para-sykling road og track, terrengsykkel, BMX, Urban Cycling, terrengsykkel Marathon, cyclo-cross og Gran Fondo, samt UCI Sykling VM i 2023 i Glasgow og Skottland) og i UCI Mountain Bike og Cyclo-cross World Cups. Shimano vil også trappe opp sitt bidrag til UCIs sykkelutviklingsaktiviteter.

Som en del av deres fornyede partnerskap vil UCI og Shimano også rulle ut en rekke initiativer til støtte for syklingens utvikling, inkludert følgende:

  1. Shimano-produkttester på stedet rettet mot fans som deltar på UCI-arrangementer;
  2. et bidrag fra Shimano for å bidra til å fremme sykling, for eksempel gjennom det japanske selskapets deltakelse i UCIs kampanjer (Spesielt Ride & Smile), prosjektene engasjert i av UCI World Cycling Centre (WCC) og UCI Solidarity Programme, og donasjon av produkter til interessenter som fremmer sykling og er anerkjent av UCI;
  3. samarbeid i studier av interesse for UCI og Shimano, på områder som bærekraftig utvikling og sikkerhet.

Dette er gode og flotte nyheter for UCI og sykkelsporten.

UCI president David Lappartient sier følgende: «Fornyelsen og utvidelsen av vårt partnerskap med Shimano er gode nyheter for vårt Føderasjon og vår sport. Vi er spesielt glade og stolte over å ha en partner så lojal og prestisjefylt som Shimano. Nivået på tjenestene det har gitt i løpet av de siste 20 årene eller så, og investeringen til støtte for våre aktiviteter, ikke minst i utvikling, har gjort det til en meget verdifull alliert av sykling. Styrkingen av engasjementet vil gagne vår idrett som helhet.

Kommentarer

kommentarer