Første etappe av LaVuelta 2020 til PRIMOŽ ROGLIC

Første etappe av et amputert Spania Rundt i konkurranse med Giro d’Italia.

Litt spesielt at begge disse to klassikerne går samtidig (det er jo litt spesielle omstendigheter), absolutt ingen gunstig situasjon for sykkel eliten, men for oss sofa slitere er det jo topp, vi får sykkel nesten hele dagen, hver dag. Beklageligvis har vi ikke med noen deltagere fra Norge i årets spesielle Vuelta. Men det er et godt og meget attraktivt startfelt, å Primoz Roglic fortsetter som han sluttet i Tour de France med en ny etappe seier, det blir nok helt klart ikke den eneste under spesielle Vuelta.

Vuelta 2020 etappe 1 video

Ellers vil denne etappen bli husket som det store comebacket til Chris Froome. Chris Froome var tilbake i sin første Grand Tour siden 2018, etter å ha blitt vraket fra årets utgave av Tour de France. Beklageligvis ble ikke dette drømme Comebacket han hadde drømt om. Med 17 kilometer igjen til mål slet mannen som har vunnet fire Tour de France, to Vuelta a España og en Giro d’Italia. Men han har nå mange etapper til å sykle seg i form.

Årets konkurranse er ikke slutt før 8. november, å mye kan skje før denne datoen. Ikke mist kan vi få oppleve varierende vær forhold, spesielt oppe i fjellene, ikke tvil om at vi går noen spennende sykkeldager i møte.

Morgendagens etappe blir like tøff som dagens etappe, å vi kan ikke se bort fra at vinner også på denne etappen blir Roglic.

 Resultater her: https://www.lavuelta.es/en/rankings

Kommentarer

kommentarer