Etappe 8. ble en litt annerledes etappe

Engelskmannen Alex Dowsett tok en sjans å syklet i front når det gjensto ca. 30 km.

Foto Massimo Paolone/LaPresse

Denne forhåndsvis ukjente syklisten fra England som kun har vunnet en tidligere spurt etappe for noen år tilbake, sykler som en gud, og distanserte de 4 forfølgerne med over 40 sekunder på de 3 siste km, og som han holder helt inn. De 3 forfølgerne en fra Italia, en fra England og USA, de ble ikke enige om å satse, og avstanden bare økte til Alex.. Dette er en fantastisk seier for laget Israel Start, som aldri har vunnet noen etappe tidligere verken i Giro eller Tour de France.  Hovedfeltet kom vel 14 minutter etter vinneren. Både Carl Fredrik Hagen og Tobias Foss kom inn med hovedfeltet.

Fantastiske bilder fra dagens etappe av Gro d’ Italia, det er nesten så man ønsket å være en av deltagerne. For oss som må ta til takke med regn, 5-8 grader og vind, så er dette en drøm, med skyfri himmel, 25 grader og perfekte sykleforhold, gjennom flotte og eksotiske landsbyer, er ikke tvil om at hundrevis av Norske syklister ønsker seg til sydlige strøk på denne årstiden, men så var det dette med den fordømte Coronaen.

Morgendagens etappe vil bli av det tøffe slaget, da bærer det inn i fjellene, håper Carl Fredrik Hagen enda har noen krefter på lur, for her vil det bli mange fjelloverganger.

Resultater her:  https://www.giroditalia.it/en/classifiche/di-tappa/8/

Kommentarer

kommentarer