Etappe 3 av Giro, sammenlagtrytterne viser seg frem

Da ble det tungt for Tobias Foss, Karl Fredrik Hagen viser styrke.

Hagen kom inn vel 7 min. etter vinneren Jonathan CAICEDO. Jacob Fuglesang på 5 plass, 9 plass sammenlagt, kun 1.13 etter lederen Almeda og Caicedo. Det ble også tungt for populære Peter Sagan, kom inn over 25 min. etter vinneren. Morgendagens etappe blir ikke så tøff som dagens, men havveis på etappen er det en stigning på 5-7%, å en lengde på hele 25 km, vil nok gi utslag for mange her. Men det er mulig å hente seg inn i den lange utforkjøringen og flatt inn til mål.
Det sykles i et fantastisk terreng og med en praktfull natur. Nå er det snart slutt på Sicilia og rytterne skal inn til fastlands Italia fra etappe nr. 5.
 
På vei til Etna, Foto Fabio Ferrari/LaPresse

https://www.giroditalia.it/en/classifiche/di-tappa/3/#

Kommentarer

kommentarer