Vi gleder oss over seier til Danske Søren Kragh Andersen, på gårdagens etappe

FØRSTE TOUR DE FRANCE ETAPPE AVSLUTNING PÅ TOPPEN AV GRAND COLOM

Dagens etappe blir av det brutale slaget, mål på dagens etappe i over 1500 meters høyde.

Gårdagens etappe ble ikke som vi hadde forventet, trodde at både Kristoff og Boasson Hagen skulle klare å henge med i første pulje. Men som det ofte har skjedd så var de veldig defensive mår bruddet gikk å alle nordmennene ble hengende etter i siste pulje. Hadde i alle fall tro på Edvald Boasson Hagen. På dagens etappe kan vi også bare glemme de Norske, spennende å se hvor lenge Vegard Stake Laengen klarer å holde følge.

Foto A.S.O. v/Alex

Sammenlagt kommer det nok til å stå mellom Slovenia og Columbia. Lurer på hvor det er blitt av Engelskmennene de er neste fraværende foruten  ADAM YATES som ligger på en 7 plass, men har nok alt for langt opp til topp plassering.

Vi jubler og gratulerer Danskene med første etappeseier på mange år, Søren Kragh Andersen gjorde en fantastisk etappe der han stakk når det sto igjen vel 1 km, ingen valgte og følge han å det ble en behagelig etappe seier.

Kommentarer

kommentarer