Sykkel VM i Sveits er avlyst

Absolutt ingen «bombe» dette var ventet spesielt etter oppblomstring av Corona de siste 14 dagene.

Men for oss som har VM som absolutt det store sykkel målet for året (har vært på de siste 20 VM) så er dette veldig trist. Det jobbes med alternative løsninger, beklager men det kommer ikke til å skje i år 2020, selv om Italia skulle stille seg disponibel så tror jeg ikke de vil ta den belastningen det vil være å arrangere et så stort arrangement. Vi må nok vente til Belgia neste år.

SYKKEL-VM AVLYST

Det skriver arrangøren i en pressemelding. Verdensmesterskapet skulle egentlig gått i Aigle-Martigny i Sveits 20. september, men nå vil ikke den tradisjonsrike regnbuetrøyen, som danske Mads Pedersen tok i fjor, deles ut i 2020 på grunn av coronaviruset.

– Vi er skuffet. Vi har jobbet i to år for å levere dette fantastiske arrangementet, sier presidentene for arrangementet, Grégory Devaud og Alexandre Debons, i pressemeldingen.

Årsaken til avlysningen er at store arrangementer med over 1000 involverte ikke vil bli tillatt i Sveits før 30. september.

Vi kommer med en oppdatering ganske snart.

Kommentarer

kommentarer