Dette kan vi gjøre mens vi «rir av stormen»

Det ligger an til en meget aktiv og begivenhetsrik konkurranse høst på sykkelen.

For alle oss som følger sykkelritt på TV eller live, og alle de som er med i div. sykkel ritt så er det et faktum at vi aldri har hatt en bedre anledning til å være mer aktive i hjemlige omgivelser, en akkurat nå. Det er jo ikke lov å reise på hytte eller på Campingvogner, det er begrensede muligheter til å reise rundt i landet, og slett ikke utenlands. Men ingen kan nekte deg å bruke sykkelen hjemme, da på rulle eller spinning. I Oslo området er det for tiden flott å sykle ute i frisk luft, både på sykkelstier i marka og langs veien.

Ingen vet hvor lenge dette vil vare, det verserer flere tips blant div. fagfolk på dette området, noen mener at dette er over i løpet av kort tid, noen ca. 30 dager, andre mener at dette vil være langvarig, helt inn mot sommeren. Så har vi de ekstreme som mener at full isolasjon er tingen, jeg vet ikke. Uansett så må livet gå videre, og vi har da satt sammen noen aktivitets tips for hva du kan trene på og med i denne vanskelige tiden.:

Vi vil nok oppleve at en god del av de avlyste sykkelrittene nå på våren vil bli arrangert i løpet av høsten, problemet blir og finne egnede datoer for disse, her er det bare å følge med på nettinformasjonen fremover, bla. vil vi holde deg oppdatert på det som kommer til å skje. Det som da er flott er at du da kan delta i en bedre form en du noen gang har vært. Så da har ikke vårsesongen vært helt bortkastet likevel.

Kommentarer

kommentarer