Terminliste Norge 2020

Terminlisten for landevei og terreng er nå klar, vi presenterer her alle tur og Norges Cup ritt

Her er det bare å legge seg i hard trening, årets ritt program er tøft og omfattende. Dette gjelder da for alle klasser. Enkelte store Turritt er beklageligvis ikke med på turoppsettet noe som skyldes manglende oppslutning og deltagelse, eller feil på oversikten. Vi setter likevel et spørsmålstegn ved dette, da vi vet at det kun har vært økonomi som er årsaken til nedleggelse, riktignok har flere hatt en betydelig tilbakegang i deltager antallet, men å gå til det drastiske skritt å legge ned rittet er en lettvindt løsning, fremfor å se på innsparing av store kostnader, å heller benytte seg av samarbeide med andre klubber og arrangementer. Det er ofte slik at når noe går meget bra og inntjeningen er god, da legger man også opp til dyrere og mer kostbare vaner, de som driver «nøkternt» og økonomisk de har da ikke disse problemene når deltagerantallet svinger i feil retning.

På oversikten av terrengritt i Norge fra sykling.no pr . 7. januar, mangler både Nordsjørittet, Raumerrittet og Birkebeinerrittet. Skyldes dette feil på oversikten eller er det andre årsaker?

Kommentarer

kommentarer