Påskeferie med sykkel på Mallorca.

En annerledes Påske uten ski på beina.

Hva med å besøke en av Europas fineste og beste sykkel destinasjoner i Påsken 2020, Mallorca. Her får du kultur, opplevelser og aktiviteter under hele oppholdet. Denne fantastiske sykkeløya er som skapt for blant annet sesongoppkjøring for alle typer syklister, på flotte og bilfrie veier.

Sykle på 100 vis av sykkelstier (veier) uten trafikk

www.lexberg.no legger opp til en meget innholdsrik aktivitets uke, her de fleste av de kulturelle aktivitetene skjer rundt Påske høytiden.  

Det blir fine sykkelturer, Langfredag kveld skal vi oppleve Påskeprosesjon i Palma by og besøke lokale tapasbarer. Søndag blir det mulighet for tur til vingård med vinsmaking og etterfølgende piknik mellom vinrankene.

Alle sykkelturer og aktiviteter er valgfrie, og gruppene for dagens sykkeltur blir satt sammen etter nivå og lyst. Vårt mål er å skape flotte rammer for en annerledes Påske på sykkeløyen Mallorca. Her finnes sykkelruter som passer alle, lange flate sletter som bringer deg fra landsby til landsby eller mer krevende etapper som bringer deg opp i Serra de Tramuntana som i 2011 ble opptatt på UNESCO  World Heritage Site.

Turen passer for deg som reiser alene men har lyst på følge på sykkelturen og felles sosiale opplevelser.

Par og mindre grupper som ønsker å delta i aktiviteter i Påsken er selvfølgelig også velkommen.

Du velger selv ankomst- og avreisedato og det er ikke krav om man skal delta hele uken. De fleste aktiviteter blir lagt opp rundt Påskehelgen.

Priser og bestilling, logg inn på: https://www.lexberg.no/turer/lexbergmallorca

Spørsmål eller mer informasjon
Lurer du på noe eller ønsker mer informasjon om sesongoppkjøring på Mallorca, send oss en e-post til: rune@lexberg.no

Men sesongoppkjøringen starter tidligere:

Allerede fra 22. februar er det mulig og bestille tur til Mallorca gjennom lexberg.no, spesielt gunstige priser i tidsrommet 22 februar til 21 mars. Gå inn på: https://www.lexberg.no/ å bestille en tur allerede i dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer