Alexander Kristoff til topps på dagens etappe

Etappe 2. av etapperittet Deutschland Tour ble en kamp om å holde posisjonen i feltet.

Det ble syklet meget tøft gjennom hele etappen, og det dannet seg flere grupperinger som ikke klarte å komme løs. På oppløpet var det et redusert felt, her flere av de beste spurterne ikke klarte å være med på dette tempoet.

Jeg hadde store problemer halvveis på etappen kunne Kristoff fortelle etter målgang, men jeg klarte å «klore» meg fast, og på oppløpet fikk jeg den  åpningen jeg trengte for å ta spurten. Deilig med en seier igjen, det er lenge siden, selv om jeg også i går følte meg meget bra, så holdt det ikke helt inn. Med andre plass i går så leder nå Kristoff sammenlagt, og har derved et godt utgangspunkt for å stå som vinner på søndag.

2019 Deutschland Tour

2nd stage

 

Kommentarer

kommentarer