Siste etappe og Edvald i front

Edvald ledet opp Champs-Élysées til det gjensto 50 meter.

Årets Tour de France er over og det er ikke tvil om at vi i år har fått mange flotte og store overraskelser. Den største overraskelsen er uten tvil sammenlagt vinneren med den unge Colombianeren Egan Bernal, lagkammerat til Geraint Thomas, som ble nr. 2., men dagens sjarmøretappe ble vunnet av den lille eksplosive Caleb Ewan som tok sin tredje etappeseier under årets TDF.

Her sammenlagtvinner Bernal med TDF mest offensive rytter Julian Alaphilippe

Men all ære til Edvald Boasson Hagen som åpnet spurten og ledet lenge, men det manglet litt, det var nære på, å jeg kårer Edvald definitivt til Norges beste rytter i dette Tour de France. Så får Kaggestad og de andre spesialistene si hva de vil, Edvald er Norges beste sykkelrytter for tiden. Skal bli spennende å se hva Edvald kan klare under årets VM Yorksire England.

Topp 10 på Champs-Élysées

  1. Caleb Ewan
  2. Dylan Groenewegen
  3. Niccolo Bonifazio
  4. Maximiliano Richeze
  5. Edvald Boasson Hagen
  6. André Greipel
  7. Matteo Trentin
  8. Jasper Stuyven
  9. Nikias Arndt
  10. Peter Sagan

Tour de France

21th stage FirstCycling.com

Kommentarer

kommentarer