Hva med en spesiell Tour de France klokke

Flott Tour de France kolleksjon fra Tissot.

Som den offisielle tidtaking partner for TDF og Wourld Cup på sykling har dette vel rennomerte klokkemerket produsert en helt ny kolleksjon for årets Tour de France.

Nevnte klokker er å få kjøpt i alle Tissot sine forhandlere i Norge.

T-Race Cycling hyller vår lidenskap til sykling og er et must-have for alle sykkelfans generelt, og Tour de France-fans spesielt. Denne sporty klokken har mange flotte og intrikate designdetaljer hentet fra racingsykler: trykkerne både ser ut som og beveger seg som håndbremser på en sykkel, fargestripene på gummiremmen og kasseørene fremstiller sykkelens gaffel og hjulet som spinner gjennom det i sort. Pris kr. 4.645,-

Chrono XL Tour de France 2019 Special Edition: Årets Chrono XL er ekstra spesiell da den kommer med en ekstra rem som markerer at den berømte gule trøyen i år feirer 100-årsjubileum. Remmen er dekorert med de forskjellige gule trøyene som er brukt gjennom disse hundre årene. I tillegg er skiven dekorert med sykkelleker. Pris kr. 3.895,-

Begge klokkene har den offisielle Tour de France-logoen inngravert på baklokket.

Kommentarer

kommentarer