Stor utvikling på «Elsykkel»

«Elsykkel» med enorm rekkevidde settes i vanlig produksjon

Det er vel snart bare et tids spørsmål før vi får spesielle krav og restriksjoner for kjøp av «Elsykkel», jo større utvikling, jo flere krav vil komme. Et problem er jo også at det er registrert flere ulykker med «Elsykkel». Det er jo ikke tvil om at dette sykkel konseptet er kommet for og bli. Vi registrer stadig vekk flere og flere på «Elsykkel». Å du får i dag sykler med flere ulike batteripakker, alt avhengig av pris og levetid på batteriet, flere og flere har derfor tilgjengelig ekstrabatteri når de skal på en lengre tur over 40 til 50 km. Det største marerittet må jo være å gå tom for strøm når du står langt inn i «skauen» med din «Elsykkel».

Men skulle du skaffe deg toppmodellen fra den den ukrainske elsykkelprodusenten Delfast Bikes, vil du trolig kunne vinke farvel til den redselen. Her vil du få en sykkel med en rekkevidde på over 368 km, på én ladding. Dette «Monstret» av en sykkel på 44 kg og med en topphastighet på 55 km/t uten tråkkfrekvens, er som en lett motorsykkel og regne. Nå settes elsykkelen også i vanlig produksjon, her hastighet kan «låses» til maks 25 km/t. Skal bli spennende og se hva prisen på denne vil bli. Avbildet modell koster i overkant av 6000 dollar, så kommer ekstrautstyr i tillegg, som GPS sporing med mer.

 

Kommentarer

kommentarer