Endelig klart for Edvald

På dagens 204 km lange etappe tror vi Edvald vil være en av favorittene, selv om Sagan vil være en sterk utfordrer.

Endelig er vi klar for en mer kupert etappe i årets Tour de France. Favorittene vil være mange på dagens forholdsvis tøffe etappe. Kandidater til etappeseier vil være relativt klatresterke ryttere med en god avslutning i den tunge spurten opp til mål. Blant mine favoritter er Michael Matthews, Greg Van Averamet, Peter Sagan, Daryl Impey, Alejandro Valverde, Julian Alaphilippe, Michael Valgren,  Søren Kragh Andersen, og Arthur Vichotmen, men vi setter vår lit til Edvald Boasson Hagen, og håper laget vil være klar for å «dra» han i posisjon på den tøffe avslutningen. Her kan også Alexander Kristoff muligens overraske.

Kjenner vi Edvald rett så vil han nok prøve på å komme i posisjon en 2-3 km før mål, håper han kommer i brudd slik at han kan få til sitt eget ritt.

Gårdagens etappe ble en ny tung etappe for Aleksander Kristoff som gikk tom før mål. Han mener selv at han er i slag for kommende etapper, å synes det gikk forholdsvis greit.

Mer om Tour de France her: https://www.letour.fr/en/stage-5

 

Kommentarer

kommentarer