Nytt sykkelmerke lansert i Norge

Sykkel merke for spesielt interessert  J.Guillem Titanium Bicycles?

Ja, du leser riktig, dette er ikke en karbon sykkel, hele sykkelserien er av Titan og produsert i Nederland. Titan sykler var jo spesielt populært i begynnelsen av århundre skiftet. Et spesielt materiale som er «evigvarende», dvs. kjøper du en titan sykkel så har du den resten av livet. For 10-15 år siden så konkurrerte jo Titan syklene med sykler produsert av Aluminium. På grunn av høy pris på titanium, så var det helt klart Alu. syklene som ble solgt mest. Men i det høyere pris segmentet ble det solgt en god del Titan sykler. Denne serien fra J.Guillem Titanium Bicycles er spesialprodusert i Nederland og produktspekteret er imponerende, alle syklene er bygd opp på kun kvalitets komponenter fra kjente merke leverandører.

Tommek, er sykkelmekaniker og har svar på alle spørsmål.

Man skulle jo tro at det og lansere Titan sykler vil være et stort sjanse spill i konkurranse med Karbon sykler, vil mange tenke. Vel, vi er ikke så sikre på dette, for etter og ha gjennomgått hele serien så må jeg bare si at dette ser svært lovende ut. Men som importør Jon Piiksi sier, så er det ikke konkurranse mot Karbon som er intensjonen. Vi vil her tilby en sykkel som er av en helt annen kvalitet en det du får i dag, og vi er sikre på at det er marked for «relansering» av Titan sykler i Norge. Dette er et tilbud for de spesielt interesserte og vi vet at det er mange som bruker mye penger på sykkel her til lands, ikke bare har de en, men ofte to og tre sykler stående. Å vi tror derfor at det er et godt markedet for denne type sykler.   Som eneste forhandler (så langt) i Norge, ble sykkelserien introdusert hos Tommeks Velo i Oslo. Her kan du se hele serien utstilt og jeg er overbevist om at dette er sykler som faller fint inn i gruppen for «det voksne publikumet». Dvs. for de av oss som ikke konkurrerer og som liker og ha noen lange og flotte sykkelturer for treningens skyld. Vel, er prisene høyere en gjennomsnittet, men da får du også en sykkel som tåler alt og som er evigvarende.

Vi anbefaler at du tar en tur til Tommek’s Velo i Drammensveien Oslo, å er sikker på at du vil få en positiv opplevelse.

 

 

.