Sykkelhotell i Oslo

Lyst til å teste ut Oslo’s første sykkelhotell?

Ja, du leste riktig. Bymiljøetaten inviterer syklister til å teste ut Oslo’s første sykkelhotell i en prøveperiode. Vi søker både pendlere og andre reisende som har behov for trygg parkering for sykkelen i Oslo sentrum. Sykkelhotellet på Oslo S er lokalisert svært sentralt, rett under taxi-holdeplassen på sjøsiden av sentralbanestasjonen. Sykkelhotellet er kameraovervåket og tilknyttet vaktsentralen på Oslo S.  Men hvorfor bruke uttrykket «sykkelhotell» hadde ikke «sykkelgarasje» vært mer dekkende.

Prøveperiode Testbrukerne vil få eksklusiv tilgang til sykkelhotellet via appen Sykkelhotell Oslo i prøveperioden. Underveis i prøveperioden vil brukerne motta et evalueringsskjema. Der bes de om gi tilbakemelding på brukervennlighet i appen og sykkelhotellet generelt. Alle som deltar og svarer på evalueringen får gratis adgang til sykkelhotellet i tre måneder.  Prøveperioden vil vare i ca tre uker i november/desember 2017. Meld din interesse via dette skjemaet.

Hva er et sykkelhotell? Et sykkelhotell er en innlåst sykkelparkering, der man kan parkere sykkelen trygt og tørt. Sykkelhotellene i Oslo skal tilby sykkelparkering av høy kvalitet for alle typer sykler. Dette er et ledd i bymiljøetatens satsning på miljøet og trygg oppbevaring for alle som har behov for parkering av sin sykkel, enten de skal på jobb, eller rett og slett besøke byen for å handle eller utøve en annen aktivitet. Dette vil da være det første av flere hoteller, som vil komme i løpet av 2018. Hva vil så dette koste, ja, tro det eller ei, du betaler kun kr. 50,- for 30 dager.

Les mer: Sykkelhotell i Oslo

Kommentarer

kommentarer