På terrengsykkel i fjellene rundt Comosjøen

Italia også et paradis for terrengsyklister.

Det er ufattelige mange flotte opplevelser for syklister rundt om i Europa, det gjelder både for de som sykler på landevei og for alle de som vil opp i fjellene (Alpene) og dalene for en terrengsykkel tur. De fleste store og kjente utfartssteder i Tyskland, Sveits, Belgia, Østerrike, Italia, Spania og Frankrike har oppdaterte vei og detaljerte sykkelkart over sine nærområder, det gjelder både for terreng sykling og sykling på landeveien. Spesielt er informasjonen om valg av sykkelruter for terreng syklistene meget bra. Her får du også opplysninger rundt leie av sykler og utstyr om du ikke har dette med deg til turen.

Vi har denne gang fått oversendt en video for sykling i fjellene rundt Comosjøen i nord Italia. Denne fantastisk vakre innsjøen (som er en av Italias største) er et meget godt utgangspunkt for sykling både på landevei og i terrenget. Bare det og sykle rundt Comosjøen er en opplevelse, og tar nesten en hel dag. For de som vil oppleve kulturen rundt sjøen kan booke seg inn på en av de mange flotte små hotellene som ligger langs veien, og du kan da bruke flere dager på denne opplevelses turen.

Tilsendte video tar for seg to traseer som begge ligger på rundt 2000 meters høyde og har en lengde på ca. 45 km. Så er du i området eller vil ta turen til Comosjøen og Italia så kan vi anbefale nevnte turer på det sterkeste, her vil du oppleve en storslått natur med fantastisk utsikt over denne vakre sjøen. Du kommer deg greit til begge utgangspunktene med bil. Leie av sykler og utstyr er heller ingen problem da det er flere sykkel utleie i området. Men opplevelsen er nok aller best om du har med egen sykkel.

Løype trasse i Legnoncino

Vedlagte Video er fra La montagna chiama – Mount Tremezzo og Legnoncino er begge fjell med høyde på rundt 2000 m. – Løype lengde på ca. 45 km.

https://youtu.be/6NE4xHwLll4

Kommentarer

kommentarer