August Jensen på toppen av pallen på dagens Dronningetappe

Merk dere navnet med en gang, August Jensen fra Bodø og Team Coop. (blir oppdatert)

Arctic Race of Norway 2017 – 12/08/2017 – Etape 3 – Lyngseidet (Lyngen Alps) / Finnvikdalen (Tromsø) (185.5km) – August JENSEN Gleden er ubeskrivelig.

Dette er en av Norges absolutt største sykkel talenter, ikke bare vant han dagens etappe han ble også nr. 2 på åpningsetappen med målgang i Narvik. Han er også nr. 2 sammenlagt etter tre etapper, dette kan faktisk ende med en sensasjon her unge August går bort å vinner hele rittet sammenlagt.

ARctic Race of Norway 2017 – 12/08/2017 – Etape 3 – Lyngseidet (Lyngen Alps) / Finnvikdalen (Tromsø) (185.5km)

Dagens etappe fra Lyngseidet til Finnvikdalen i Tromsø, ble akkurat så  spektakulær som vi trodde på forhånd. Ikke bare har vi en fantastisk natur og by på vi har også et fantastisk vær, som endrer seg fra time til time. Kl. 1300 var det sol, skyfri himmel og sol på Lyngseidet, da starten gikk ca. 1 time senere var skyene og tåken kommet, rytterne møtte regn og sterk motvind langs Storfjorden inn mot Oteren og Nordkjosbotn. Undertegnede startet i 21.5 grader og dro hjem to timer etterpå i 12.5 grader. Fascinerende, akkurat som naturen.

Som ventet ble bakken opp Finnvikdalen akkurat så tøff som vi hadde tippet på forhånd, seieren på etappen sto mellom sammenlagt leder TEUNS Dylan BMC og sensasjonsmannen August Jensen. Alexander Kristoff hang med hovedfeltet og kom i mål 10 sekunder etter vinneren.  Er nå nr. 5 sammenlagt 19 sekunder etter lederen Teuns. Morgendagens etappe i Tromsø og Kvaløya blir spennende.

 

Kommentarer

kommentarer