Nesten for Edvald, godkjent av Kristoff

Siste etappe ble som ventet et spurtoppgjør mellom de beste avslutterne i feltet.

Tour de France 2017 – 23/07/2017 – Etape 21 – Montgeron / Paris Champs-Elysées (103 km) – Edvald BOASSON HAGEN (TEAM DIMENSION DATA) et Thierry Gouvenou

Kristoff lå perfekt til da spurten startet, men klarte ikke å være med de siste meterne, oppløpet ble for tøft. Edvald kom dårlig ut i svingen, ble innestengt ved vantet og fikk en lang vei på oppløpet. Imponerende at han klarte og mannuere seg opp til en 3 plass.

Tour de France 2017 – 23/07/2017 – Etape 21 – Montgeron / Paris Champs-Elysées (103 km) – France – Dylan GROENEWEGEN (TEAM LOTTO NL – JUMBO)

Vinneren på Tour de France siste etappe ble Dylan Groenewegen første nederlender til å vinne på Champs-Élysées siden 1988. Nr. to ble en av de andre forhåndsfavorittene Andre Greipel. Edvald Boasson Hagen på en tredje plass og Alexander Kristoff til slutt nr. 5. Det store og beste laget under årets TDF er jo som ventet SKY, med Christopher Froome som sammenlagt vinner.

Tour de France 2017 – 23/07/2017 – Etape 21 – Montgeron / Paris Champs-Elysées (103 km) – France – TEAM SKY

Årets Tour har vært en flott opplevelse med mange gode og flotte resultater. Beklageligvis måtte en tre-fire av favorittene forlate arrangementet av ulike årsaker. Det har nok vært med på  prege rittet noe, men ikke mye. Vi for vår del er mest imponert over Team Dimension Data og Edvald Boasson Hagen. De har overrasket positivt og vi tror at dette er et lag som vi fremheve seg i fremtiden.

Nå gleder vi oss bare til EM i Danmark og Arctic Race.

Kommentarer

kommentarer