Fantastisk innsats av de norske utøverne

Dramatisk 4 etappe i Tour de France. Med Peter Sagan på godt og vondt.

Vant gjorde Arnaud Démare FDJ Frankrike.

Dette var etappen Alexander Krisstoff var en favorittene til å vinne. Det ble atter en gang med bare «nesten». Etter et fantastisk flott opptrekk av lagkameratene i Katusha, så satte Kristoff inn turboen ca. 500 m før mål, han fikk en liten luke men de kom fort på han (mener han atter en gang startet for tidlig) han skulle ventet noen meter til. Men uansett Kristoff gjorde en meget god etappe, han er tydeligvis «på gang». Men det skjedde mye på dette oppløpet, Edvald Boasson Hagen gjorde et fantastisk flott opptrekk til Mark Cavedish, faktisk så bra at Cavendich ikke klarte helt og følge og kom derfor litt på etterskudd, da Peter Sagan «brøytet» seg frem i posisjon og satte en albue inn i Mark Cavendish, som gikk i vantet og kom til mål blodig og med skadet skulder.

Hva resultatet av denne «bøllete» opptreden til Peter Sagen blir, er i skrivende stund ikke avklart (vi kommer tilbake med oppdatering på dette). Men at han bør bli straffet er helt klart. De som har sett Peter Sagan de siste årene vet at han har en litt «tøff og uortodoks» stil, han vingler mye med sykkelen og kan nok oppfattes som litt ufin. Jeg tror ikke dette er bevist, dette er hans måte og sykle på, det er «kraft» over alt han gjør. Det vi kan glede oss over er at Edvald nå er på en 4 plass sammenlagt, etter en flott fjerde etappe, her han ble nr. 11. Dette etter at Peter Sagan er plassert som siste mann på dagens etappe, og fikk et tillegg på 30 sekunder. Alexander Kristoff er da nr. 2 og Edvald nr. 11 på dagens etappe. Vegard Stake Laengen kom inn med hovedfeltet og kom inn som nr. 86. Etter vårt skjønn en helt riktig avgjørelse. Vi oppdaterer saken.

Resultater link: http://www.letour.fr/le-tour/2017/us/gallery.html

Morgendagens etappe blir første fjell etappe, og i følge mange så er det nå Tour de France starter.

Kommentarer

kommentarer