Spennende siste etappe i Tour of Norway

Kun 3 sekunder opp til Pieter Weening som leder sammenlagt.

Det kommer til å bli en beintøff etappe fra Moss til Oslo + rundene i VM løypa i morgen. Edvald Boasson Hagen la absolutt grunnlaget for å vinne sammenlagt etter at han ble nr. 2 på dagens etappe fra Lillestrøm til Sarpsborg. Vinner av dagens etappe ble Dylan Groenewegen som er ansett som en av verdens beste spurtere. Ingen skam å tape mot han mente Edvald. Men den som virkelig imponerer i dette rittet er August Jensen (Team Coop-Østerhus) som ble nr. 3 på dagens etappe og som ligger på en flott 5 plass i sammendraget. Det er en rytter vi kommer til å høre mye om i årene som kommer. Men Edvald skal få det tøft, først må han sanke flere bonus sekunder på veien til Oslo, og så fire ganger opp Valhallveien til Ekeberg kan bli for tøft for Edvald, men han er tydeligvis i form så dette håper vi går bra. Avslutningen er lagt til Dronning Eufemias gate, rett bortenfor Operaen og langs den nye flotte Barcode-bebyggelsen. Løypa går både opp og ned Dronning Eufemias gate, og man kan kanskje trekke noen paralleller til Champs-Élysées. En fin avslutning blir det i vert fall, perfekt for publikum som vil se rytterne flere ganger.

Morgendagens etappe er på totalt 153 km, da med 4 runder i Oslo, her bør publikum virkelig stille opp, slik at dette blir en flott sykkelfest i hovedstaden. Fint vær er det også meldt, så alt ligger til rette for en flott avslutning av årets «Tour of Norway».

http://www.bikemaster.no/emb_kart_v7.asp?rid=125

Kommentarer

kommentarer