8 sykkelruter til deg som skal på ferie til Mallorca

Skal du til Mallorca så er sykkel noe av det beste fremkomstmidlet du kan ha.

Vi viser deg her 8 ulike alternativer sykkelruter på veier med lite bil trafikk og med ulik vanskelighetsgrad.

Om du er en mosjonist eller en aktiv utøver, alle finner en sykkel rute på Mallorca. Vi gir deg her 8 alternative sykkel trasser, avhengig av vanskelighets grad. Lengde varierer fra 73 til over 145 km. På vår oversikt har du ingen problem og variere lengde ut fra kartoversikten. Men en Polar eller en Garmin så finner du frem overalt, bare legg inn lengde på forhånd eller reguler underveis. Vi ønsker deg lykke til.

Dette er som regel åpningsturen på en sykkel ferie. Utgangs punket er fra Playa på Can Pastilla, langs strandpromenaden opp en 3 km lang behagelig stigning. Da kan du velge om du sykler langs kysten eller inn i landet forbi Hilton Hotell, mot bla. Llucmajor eller Campos. Lengde fra 60 til ca. 75 km.

Samme utgangspunkt som tur 1. Her får du med deg alt fra lange flater til kupert terreng av varierende vanskelighetsgrad. Dette er en flott og lang tur gjennom flere flotte småbyer, her du ender opp til Lunch i Petra. Petra er målet for alle syklister på Mallorca. Har du ikke vært innom Petra, ja, da har du ikke syklet på Mallorca.

Dette er løypa for klatrerne, her må du over 3-4 fjellpass av varierende vanskelighetsgrad. Stigninger på 3-4 km ofte på opp over 10%. Lykke til.

Ovennevnte er en meget tøff tur, her må du beregne fra 5 til 6 timer, mange høydemeter.

 

 

Kommentarer

kommentarer