Alexander Kristoff imponerte i 3 dagers -De Panne

Med imponerende sykling på dagens etapper klarte Alexander Kristoff å bli totalt nummer tre.

På den tredje rittdagen lå Kristoff på en tredje plass sammenlagt, og det skulle da sykles to etapper under dagens ritt, Kristoff syklet meget bra på første etappe og forsvarte tredje plassen, på den siste korte tempo etappen syklet Alexander Kristoff faktisk så godt at han kom inn på tredjeplass også på denne etappen, og slo Marcel Kittael med ett sekund. Dermed fikk han en liten revansj for spurttapet tidligere på dagen.

Dette danner da et meget godt grunnlag for helgens store klassikeren Flandern Rundt. Alexander Kristoff må finne seg i og være en av favorittene. (se for øvrig vår store forhåndsomtale av Flandern i løpet av morgendagen).

30/03/2017 – Driedaagse De Panne-Koksijde (2.HC)

Kommentarer

kommentarer