Alexander Kristoff med første seier i år.

Vi skriver 2 februar 2017 og det sykles på flere arenaer rundt om i Europa. Sykkelsesongen er i gang for fult.

Dubai Tour 2017 - 3rd stage - Dubai Silicon Oasis stage -  Dubai - Al Aqah 190 km - 02/02/2017 - John Degenkolb (GER - Trek - Segafredo) - photo Roberto Bettini/BettiniPhoto©2017
Dubai Tour 2017 – 3rd stage – Dubai Silicon Oasis stage – Dubai – Al Aqah 190 km – 02/02/2017 – John Degenkolb (GER – Trek – Segafredo) – photo Roberto Bettini/BettiniPhoto©2017

Mange av de norske profesjonelle sykkelrytterne er i sving på ulike arenaer. Truls Korsæth, Lars Petter Nordhaug og Amund G. Jansen er i full sving på Dubai Tour. Beklageligvis så var Lars Petter involvert i en stygg velt på første dag av touren. Beklageligvis så var skadene så omfattende at han måtte stå av Dubai Tour, håper og være i full trening om ikke lang tid.

Amund Grøndahl Jansen gjør en kjempejobb som opptrekker til Marcel Kittel som vant første etappe. Rittet avsluttes på søndag, Video fra dagens etappe.:

Stage 3 Video with commentary 

Stage 3 Video without commentary

I syd Frankrike er Alexander Kristoff i full gang med Etoile de Bessèges å klarte en flott andre plass på gårdagens første etappe, etter å ha blitt spurtbeseiret av Arnaud DeMare. Fantastisk i skrivende stund får vi tikkende inn en melding om at Alexander Kristoff vant spurten på etappe 2.  Katjusja-Alpecin laget sprengte feltet noen km før mål og la opp til et meget godt opptrekk for Alexander Kristoff. Resultater etter dagens etappe er: 1) Alexander Kristoff, Norge (Katjusja) 3.26.59, 2) Rudy Barbier, Frankrike (AG2R) samme tid, 3) Arnaud Démare, Frankrike (FDJ) s.t., 4) Lilian Calmejane, Frankrike (Direct) s.t., 5) Maxime Vantomme, Belgia (WB Veranklassic) s.t., 6) Pieter Vanspeybrouck, Belgia (Wanty Group Gobert) s.t., 7) Christophe Laporte, Frankrike (Cofidis) s.t., 8) Sylvain Chavanel, Frankrike (Direct) s.t., 9) Rick Zabel, Tyskland (Katjusja) s.t., 10) Pierre Latour, Frankrike (AG2R) s.t.

Alex i Frankrike Bilde fra andreplassen i går.

Alexander Kristoff leder da sammenlagt. Første seier i år, håper det blir mange flere.

 

Kommentarer

kommentarer