Gunn-Rita Dahle Flesjå satser 2 år til.

Norges mestvinnende syklist fortsetter i «minst» to år til.

Gleden ved og drive med sykkelsport, samtidig som hun kan tjene penger på dette, er nok hovedårsakene til at Gunn Rita , i en alder av 43 år fortsatt satser på «minst» 2 nye år med terrengsykling på topplan.

Det har alltid vært en godt ordtak som sier at «gi deg mens du er på topp» dette gjelder tydeligvis ikke for Gunn-Rita D. F. Etter at laget hun har syklet på hele sin karriere «Multivan Merida Biking Team» bestemte seg for å legge ned i 2016, har det vært usikkert om hun skulle fortsette karrieren med terreng sykling. I samarbeide med den Norske importøren Stians Sport AS og Merida satser hun nå på sitt private lag: Team Merida Gunn-Rita.

Hun er den mestvinnende idrettsutøveren gjennom terrengsykkel World Cupens historie. Hun har vunnet det som er og vinne, hele 28 internasjonale mesterskapsmedaljer de siste 20 årene. Hun er Norges mestvinnende idrettsutøver gjennom tidene. Hva er det da som driver henne?

Gunn Rita

I en alder av 43 år skal det mye til for å vinne nye titler, hun kan fortsatt klare å henge med i toppen internasjonalt, her hjemme vil hun helt klart fortsatt være nr. 1. Hennes trener og ektemann Kenneth Flesjå har hatt ansvaret for satsningen siden 2001. Det har så langt vært en suksess. Kanskje er det på tide at Kenneth tar seg av det administrative og gir treneransvaret over til en annen, det kan være fint med nye impulser og andre mennesker som kan bidra med ideer og nytekning, da kan kanskje Gunn-Rita fortsatt figurere på toppen av listene fremover. For øvrig signaliserer de at hun muligens vil satse mot landeveis VM i Bergen i september, det kan bli spennende.

Det nye laget (som foreløpig kun består av 1 utøver) vil ha sin base i Sandnes og vi vil derfor se mye mer til Gunn-Rita her hjemme på nasjonale ritt.

 

Kommentarer

kommentarer