DET BRITISKE SYKKELFORBUNDET VELGER KALAS.

DET BRITISKE SYKKELFORBUNDET VELGER KALAS SPORTSWEAR SOM LEVERANDØR

British Cycling har i dag bekreftet at KALAS Sportswear, som er en av Europas ledende produsenter av teambekledning, er valgt som offisiell leverandør av sykkelbekledning til Det Britiske Sykkellandlaget (Great Britain Cycling Team) for de neste fire årene. Avtalen trer i kraft 1. januar 2017 og vil vare i fire år. KALAS Sportswear vil levere bekledning til alle sykkelryttere og funksjonær. brychtajan_kalas_20161114_152257_d72_0306-edit

Sjefen for British Cycling Jamie Obank forklarer hvorfor et av verdens mest suksessfulle nasjonale forbund valgte KALAS Sportswear:

«Vi startet vårt søk etter ny klesleverandør med en klar målsetting, å sikre at GB Cycling Team kan fortsette å prestere på høyeste nivå. Vi søkte et selskap som er kostnadseffektivt, har høy kvalitet og leverer innovativ bekledning. I tillegg måtte selskapet også være i stand til å ivareta kravene fra våre utøvere og lag.

KALAS, vil i tillegg til å være i stand til å levere på alle våre hovedmål, bidra til å konsolidere British Cyclings rykte om å være i forkant av elitesykling på tvers av alle disipliner. Begge parter er veldig spent på å jobbe sammen for å produsere neste generasjon av racingbekledning for høy ytelse gjennom vårt unike samarbeid. «

KALAS direktør og medeier Jakub Věncek legger til:

«Dette er et stolt øyeblikk i selskapets historie. Vi er stolte av å bli valgt av British Cycling foran mer kjente selskaper. Dette er et unikt og spennende samarbeid for oss begge».

 

Kommentarer

kommentarer