Stor tropp til årets VM i Qatar

Hele 26 utøvere ble kl. 1100 i dag tatt ut til årets VM i Doha Qatar

Har vel lenge ligget i kortene hvem som ville bli tatt ut i den 9 manns store troppen til mennenes felles start. Men vi fikk likevel en overraskelse. Like opplagt var det ikke på dame og junior siden.

Den som nok er mest skuffet over dagens uttak er Lars Petter Nordhaug, han kom ikke med. Dette begrunner landslags sjefen med at årets løype aspirerer mer til andre typer ryttere en Lars Petter, som har sin styrke spesielt i tøffe stigninger. Vi er faktisk litt enig i dette.

Ekspertene snakker faktisk om hele 4 mulige topplasseringer under årets VM, vi er nå litt usikre på det, men at vi har flere gull kandidater en Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen er det ikke tvil om. Spesielt på kvinne siden har vi klare kandidater med bla. Sussanne Andersen kvinner junior, både på fellesstarten og tempo. En annen spennende rytter er også junior og heter Iver Knotten, kan gjøre det bra både på felles start og tempo. Så har vi Kristoffer Halvorsen på U23. I det hele tatt, årets VM blir et av de mest spennende for Norsk sykkelsport noen gang, vi gleder oss.

Kristoff Tour

Følgende deltagere er tatt ut:

Den norske VM-troppen:
Fellesstart, menn:
Alexander Kristoff
Edvald Boasson Hagen
Sven Erik Bystrøm
Vegard Stake Laengen
Vegard Breen
Sondre Holst Enger
Kristoffer Skjerping
Daniel Hoelgaard
Truls Korsæth

Tempo, menn:
Edvald Boasson Hagen
Vegard Stake Laengen

Fellesstart, kvinner:
Cecilie Gotaas Johnsen
Katrine Aalerud
Emilie Moberg

Fellesstart, menn U23:
Kristoffer Halvorsen
Amund Grøndahl Jansen
Anders Skaarseth
Ole Forfang
Rasmus Tiller
Fridtjof Røinås

Tempo, menn U23:
Rasmus Tiller

Landevei, menn junior:
Iver Knotten
Andreas Leknessund
Sedrik Ullebø
Ludvik Holstad
Joakim Kjennhus
Håkon Aalrust

Tempo, menn junior:
Iver Knotten
Andreas Leknessund

Fellesstart, kvinner junior:
Susanne Andersen
Ingvild Gåskjenn

Tempo, kvinner junior:
Susanne Andersen

Kommentarer

kommentarer