Vi tester high-end terrengsykkel-sko!

Når du skal se etter nye terrengsykkel sko er det i hovedsak en ting som er viktig – at skoene passer godt. Noen ganger er det dessverre slik at en sko som sitter fint på foten i butikken, ikke gjør det når du kommer deg ut i terrenget. Spesielt viktig er det at tærne ikke butter i front. Det kommer til å gjøre vondt i utforkjøringene.

En annen ting som også er viktig er at skoene bør være stive. Jo stivere sko, jo bedre kraftoverføring. Og her skiller prislappen skoene fra hverandre. De rimeligere skoene har ofte en såle laget av nylon, mens de dyre skoene har karbon. Skoene vi tester i denne utgaven av Sykkel er alle toppmodeller. De koster flere tusen kroner, og er laget for deg som vil ha det beste. Du må derimot ikke opp i denne prisklassen for å finne gode sykkelsko. Som med mye annet her i livet, så handler det om hvor mye du kommer til å bruke utstyret og hvor sterk din kjærlighet er til sporten. Vi handler ikke alltid rasjonelt, dessverre.

Last ned og les hele testen her : Test terrengsykkelsko

Kommentarer

kommentarer